2+1 vysielačky pre skutočných profesionálnych poľovníkov

Je začiatok jesene a začala sa poľovnícka sezóna. Predstavujeme tri vysielačky, ktoré môžu byť skutočne užitočné aj pre tých najpovolanejších poľovníkov.

Prečo je rádiová komunikácia užitočná pri love?

  • Poskytuje okamžitú komunikáciu stlačením jediného tlačidla.
  • Počuje vás viacero ľudí súčasne, nielen jeden.
  • Je to ideálna forma komunikácie do podmienok lovu. Vysielačka je praktická tam, kde je nekvalitný alebo žiadny mobilný signál.

Motorola PMR446 walkie talkie

Medzi vysielačkami Motorola PMR446 sa model Talkabout série T82 Extreme už osvedčil v mnohých oblastiach. Má krytie IPX4, vďaka čomu je vysielačka odolná voči pádu a poskytuje stabilnú komunikáciu v zalesnených oblastiach. Vibračné upozornenie na volanie nebude rušiť zvieratá a vstavané LED svetlo poskytuje núdzové osvetlenie v prípade potreby. Nevyžaduje licenciu na používanie s výkonom 0,5 Wattu.

Wouxun dPMR vysielačka

Wouxun KG-D26 je digitálna / analógová vysielačka priemyselného dizajnu DPMR pre voľne dostupné pásmo PMR 446 MHz, ktorú je možné používať bez licencie. Vysielačka má moderný, skrytý displej a 2000 mAh lítium-iónovú batériu. Je odolná voči prachu a vode podľa IP54 a stabilná aj v drsných poveternostných podmienkach. Vybavená je vstavaným LED svetlom a poskytuje výkon 0,5 Wattu.

Caltta profesionálna digitálna DMR vysielačka 

Produkty Callta sú profesionálne analógové a digitálne DMR vysielačky priemyselného dizajnu. Jednou z hlavných vlastností ručnej vysielačky Caltta PH600L DMR je, že môže pracovať v analógovom aj digitálnom režime. Má krytie IP68 a je kompatibilná s vojenským Mil-STD 810G. Je extrémne odolná a ľahko sa používa. Vysielačka môže byť použitá aj v drsnom prostredí ako profesionálny a spoľahlivý komunikačný prostriedok. Poskytuje výkon až 4 Watty na frekvenciách VHF a UHF. Použitie vysielačky na iných ako voľne dostupných frekvenciách PMR 446 MHz podlieha povoleniu. V tom prípade je prínosom možnosť použitia vyššieho výkonu ako 0,5W (podľa povolenia), väčší dosah a používanie vlastnej frekvencie bez rušenia inými osobami.

  • Na všetko príslušenstvo sa vzťahuje 1 ročná záruka, na vysielačky až 3 ročná záruka!
  • Servis vykonávame vo vlastnom servise.
  • Ak si chcete vysielačky pred kúpou vyskúšať, kontaktujte nás.