5 životných situácií kedy je vhodné mať rádiostanice Motorola walkie talkie po ruke

Dnes si nemôžeme predstaviť naše životy bez mobilného telefónu, avšak stále existujú situácie, kedy je mobilný telefón nevhodný a nepoužiteľný. Pre tieto situácie ponúka Motorola riešenie svojou produktovou  radou walkie talkie. Zozbierali sme životné situácie, kedy Motorola walkie talkie môže byť nápomocná.

  1. Walkie talkie pre deti namiesto mobilu!

Mnoho rodičov kupuje deťom predškolského veku mobily, aby sa mohli uistiť, že sú v bezpečí aj keď sa iba vozia na bicykli po ulici, alebo sú u susedov, či na ihrisku.  Pre tieto situácie je jednoduchým riešením malá Motorola walkie talkie, ktorá ma dosah asi 4 kilometre. To je výhodné pre rýchle oznámenie dieťaťu, že večera je hotová alebo mu pripomenúť, že ešte nemá domáce úlohy.

  1. Exkurzie, dobrodružstvá a kempovanie!

Exkurzie, túry v horách, prieskumy autom? To všetko bez zbytočných nákladov? Áno, skutočne môžete pomocou Motorola walkie talkie komunikovať medzi sebou zadarmo do vzdialenosti až 8 kilometrov. Objavujte exotické miesta a nestarajte sa o pokrytie!

  1. Extrémne výzvy? Žiaden problém, ak máte po ruke Motorola walkie talkie!

Horské bicyklovanie, snowboarding, horolezectvo? Motorola T80EX walkie talkie zabezpečí perfektné riešenie pre tých, ktorí obľubujú extrémne športy a skutočné dobrodružstvá a môžete sa tak cítiť bezpečnejšie. Žiadne nemožné výzvy, pretože môžete zostať v spojení stále, či už na vrcholoch hôr, v lese alebo mestskej „džungli“. Zabudovaná lampa LED vám tiež umožní orientovať sa v tme.

  1. Lov!

Ak je váš koníček lov, viete dobre ako je dokonalosť a spoľahlivosť dôležitá. Nechcený telefónny hovor môže vyplašiť zver. To sa nemôže stať so stanicou Motorola T81, pretože počujete iba vibračnú výstrahu.

  1. Pre milovníkov vody existuje plávajúca Motorola walkie talkie

Nezáleží na tom aké je počasie, váš druhý domov je na nábreží? Už vám spadla vysielačka do vody? Posledná séria rádiostaníc Motorola walkie talkies je odolná voči vode vlhkosti a dokonca pláva na hladine! Ba čo viac, je vybavená núdzovým tlačidlom, ktoré po stlačení spustí hlasné pískanie a signalizuje ostatným, že máte problémy.

Ak chcete nájsť najvhodnejšiu rádiostanicu, prosím kliknite sem.